black11

11-(2)

1234568

9blacksliver-1


h7

123

  IJVERAAR H7 Bluetooth Hoofdtelefoon met Magneet Attractie, Slim Wireless Oortelefoon Nekband Sport Oordopjes met Microfoon Voor iPhone Android

  Geweldig geluid kwaliteit: de IJVERAAR H7 Bluetooth hoofdtelefoon voorzien fantastische audio prestaties met zone Bluetooth Stereo oordopjes met CVC 6.0 ruisonderdrukkende om verminderen achtergrondgeluiden. De IJVERAAR H7 ruisonderdrukkende oordopjes is handen down revolutionair. Als u op zoek bent voor de beste ruisonderdrukkende Bluetooth koptelefoon op de markt vandaag, gecombineerd met zeer goed geluid en comfort alle in een zeer kleine lichtgewicht pakket, de IJVERAAR H7 is voor u.

  Wirwar koorden ontwerp. H7 zijn ontworpen met platte kabels te helpen elimineren klitten. Met een platte kabel elimineren klitten, elke set van H7 koptelefoon ook wordt geleverd met 3 sets van verwisselbare oordopjes (S, M, en L)-voor een comfortabele pasvorm zonder de zorgen van de oordopjes uitglijden uit. Geboren voor sport. De H7 is heel in tegenstelling tot een andere sport hoofdtelefoon, en zeker verdient een spot op onze lijst als een van de beste draadloze hoofdtelefoon voor hardlopen. Het is ontworpen om zeer draagbare, water en zweet weerstand. De H7 is lichtgewicht en het ontwerp zo compact dat het gemakkelijk past comfortabel op de oren.

  Specificatie:

  Frequentierespons: 20 hz-20 khz.

  SNR: 90 ~ 110db.

  Ingangsspanning: DC5V.

  Vervorming: ≤.

  Dimensie: 6.8 ×6. 9×0. 6in.

  Werkspanning: 3.7 v.

  Gewicht: 2 oz.

  Wat in Doos:

  1 × H7 Bluetooth Hoofdtelefoon.

  1 × Micro USB Oplaadkabel.

  3 × oordopjes.

  1 × Mesh Zak.

  1 × handleiding.